Kunsteindhoven

KOMT DAT ZIEN!

Alle informatie over de KUNSTEINDHOVEN

KunstEindhoven 2019

Kunst in de binnenstad

Komt dat zien! 

KUNSTEINDHOVEN 2019: van 14 april tot 26 april a.s. in de Eindhovense binnenstad. Het doel van deze geweldige (openbare!) kunstexpositie? Verrassen, verbazen, prikkelen en bewonderen ... De vitrines met kunsteieren worden door de gehele binnenstad verspreid, zo ontstaat er een geweldige kunstroute die meer dan het bezoeken waard is.

Aan elk ei is een bijzondere kunstenaar verbonden die op geheel eigen wijze het ei heeft bewerkt. Kortom: een unieke expositie met uitstraling naar de hele regio. Van verrassend, creatief, uniek en grappig tot eigenzinnig, magisch of onvergetelijk.

30 vitrines, 30 kunstenaars

Er zijn straks maar liefst 30 kunstenaars en dus 30 kunstvitrines te bewonderen. Vanzelfsprekend streeft de organisatie naar een geweldige mix van gerenommeerde en regionale kunstenaars. Een selectie van de kunstenaars komt voort uit de directe samenwerking met CKE (centrum kunsten Eindhoven) en KEK (Kollektief Eindhovense Kunsten).

Hét voorjaarsevent

KUNSTEINDHOVEN wordt hét nieuwe voorjaarsevent van Eindhoven. Met volop kunst- en vliegwerk. Met heel veel binnenstadse bezoekers. Met prachtige kunstobjecten die bezoekers verrassen, verbazen, verblijden en verbinden.

Scannen voor mooie prijzen!

Maar KUNSTEINDHOVEN kent ook een uitdaging. Ieder ei is voorzien van een QR-code. Scan deze code met je smartphone en ontvang direct informatie over de kunstenaar en zijn werk. Maar... door het scannen van de codes doe je ook mee aan een mooie wedstrijd. Hoe meer scans, hoe meer kans op mooie prijzen! 

Ook handig: door het scannen van de QR-codes kun je op de plattegrond direct zien welke kunsteieren je al hebt gezien en welke niet.

De kunsteieren van KUNSTEINDHOVEN zijn te koop. Voor € 500,00 wordt u eigenaar van een uniek object én steunt u dit bijzondere initiatief. Helaas krijgt u voor die prijs de vitrine er niet bij. Maar u kunt wel pronken met een prachtig kunstwerk én met de eeuwige dankbaarheid van de organisatie. 

Interesse? Neem even contact op via de contactpagina. Vergeet niet de naam van de kunstenaar (en eventueel de titel van het ei) te vermelden. 

kunstei voor de eigen collectie?

koop een kunstei