Inspiratie: Het ei is het universele symbool voor schepping. De kunstenaars van de Boei Kunst dachten aan wat voor een bijzondere vogel er uit dit ei zou kunnen komen. De verschillende creaties zijn samen aan de buitenkant geschilderd.

Over de maker(s):

Dit kunstwerk is gemaakt door de deelnemers van De Boei Kunst. Sancta Maria is de locatie van een geweldig atelier an de Kruisstraat 53 in Eindhoven. Een warme plek om je creatief en sociaal te ontwikkelen. Door samen doen, inspireren we elkaar. Dat geeft zingeving en voldoening. Naast creëren is juist begripvol contact waardevol. We zorgen voor elkaar en helpen elkaar de dag door. De creatieve activiteiten zijn net zo divers als de deelnemers. Het individu staat centraal. We schilderen, tekenen, fotograferen, maken keramiek, kaarsen, toegepaste kunst, werken in de winkel en aan evenementen en exposities.

De Boei Kunst is voor en door deelnemers, met ondersteuning van professionals, ervaringsdeskundigen, vrijwilligers en stagiaires. We werken samen met verschillende partners in de buitenwijk.

Meer info:www.facebook.com/boeikunst

Meer bijzondere vogels! Er zijn nog veel meer bijzondere vogels gemaakt. Deze zijn zichtbaar tijdens de pop-up raamexpo in de etalage van de winkel en de ramen van het atelier van De Boei Kunst, Kruistraat 53/55 in Eindhoven. Deze zijn te zien vanaf zondag 14 april t/m donderdag 25 april. Komt allen kijken!

doe een aankoop in de hooghuisstraat en win dit ei

(Vraag naar het deelnameformulier en de voorwaarden in een van de winkels in de Hooghuisstraat)